woensdag 22 februari 2012

Origami Clutch

Origami Clutch



Het is mij nog nooit gelukt om een origami kraanvogel te vouwen.. Maar gelukkig is er nog deze super gave Origami clutch van Zara. Het lijkt toch precied op een papieren kunstwerkje?


WHO CAN TEACH ME HOW TO MAKE A ORIGAMI CRANE BIRD! : <

Miu Miu| Curved Heels

miu miu curved heels

Miu Miu is een van mijn favoriete mode labels. Het staat bekend om de lichte pastel kleurtjes en vooral heel veel glitters tot op je schoenen aan toe. De 2 bovenste hakjes zijn van het Miu Miu label.
Maar ook vrijwel onbetaalbaar.
Er zijn tegenwoordig heel wat look alikes te vinden als je even rondzoekt op internet. De 6 hakjes eronder heb ik zelf gevonden. Mijn favoriete is de licht roze met zilvere glitters, op de onderste plank. Hij lijkt super veel op die Van Miu Miu zelf! En het zou je zon 600,- euro schelen

DO YOU LIKE THE MIU MIU LOOK ALIKES AS WELL?


High heel shoes, $110
River Island heel booties, £60
River Island black heels, £55
River Island beige booties, £65
ASOS block heels, $67
light pink glitter peep toe shoes River Island, £55

maandag 20 februari 2012

Shopping | Raak Amsterdam

Een winkel dagje Amsterdam is niet compleet als je niet binnen bent gestapt bij Raak Amsterdam. Deze winkel staat gewoon als een bus. Van buiten lijkt het een redelijk doorsnee grachtenpand, maar eenmaal binnen kom je erachter hoe groot en veelzijdig de winkel is. De winkel telt 4 verdiepingen, en de prijzen varieren van de 50 tot 1000 euro ( avondkledij ). Er hangen geweldige merken bij als Day, By Marlene Birger, Aaiko, Whiite en Antik Batik.
Verder vind ik de stoffen geweldig. Je merkt het pas als je de kleding met andere vergelijkt. De stoffen voelen luxe aan, goed gestikt, en zullen er prachtig uit blijven zien. Ook word de collectie absoluut up-to-date gehouden, en zijn er ook vaak geweldige pieces te vinden met een fikse korting. Zo heb ik onlangs een super deluxe mooie a-lijn rok gekocht van 180 voor 70 euro!
Verder is het leuk om te weten dat veel Bnn'ers en tv persoonlijkheden zich laten kleden door de eigenaar van de winkel ( Jos Raak). 

WHEN IN AMSTERDAM GO TO THIS LOVELY STORE

Store | Raak Amsterdam
Leidsestraat 79
Amsterdam








vrijdag 17 februari 2012

Gorgeous Golden Chokers

gold chokers


Ik ben obsessed met goud. En ik ben al tijden op zoek naar DE perfecte gouden choker. Een hoog aangesloten gouden ketting. Deze hierboven zijn mijn favorieten!

WICH ONE IS YOUR FAVOURITE??

Golden Chokers |
Mawi gold pearl jewelry, 405 eur
Reef yellow gold jewelry, 40 eur
Yellow gold jewelry, 58 eur
John Wind chain jewelry, 499 eur
Antiquities Couture gold tone jewelry, 85 eur
Choker jewelry, 2.654 eur
Yellow gold jewelry, 39 eur
Yellow gold jewelry, 44 eur

Beauty | The best Mascara EVER

Ik geloof nooit in die mascara reclames, waarin ze je laten geloven dat wimpers zon 10 x voller en langer  worden. Gewoon weg zappen, niet naar luisteren! Ik daarin tegen, ben een doorgewinterde mascara draagster, en heb al zon 20 verschillende mascara's geprobeerd ( die van de luxe merken ). Oprecht mascara advies dus : )

Mijn nieuwste Mascara is 'Dolls Lashes' van Lancome.  Click down here for more

woensdag 15 februari 2012

River Island | embellished clutch


Deze clutch is helemaal bedekt met glitter steentjes, kraaltjes, en alles wat meiden mooi vinden. Een echt juweeltje. Het lijkt op het eerste gezicht een over-de-top tasje, maar op een simpele outfit kan je deze elke dag gebruiken.

Embellished clutch | River Island, 38,- eur


river island clutch
GIRLS JUST NEED SOME SPARKLES NOW AND THEN!
















dinsdag 14 februari 2012

A Fashionable Valentine's Day

Vandaag is het Valentijnsdag! Hopelijk hebben jullie een groot boeket bloemen gekregen, een doos chocolade... of een mooi sieraad : ) Ik heb nog niks gekregen , maar ik was vastberaden om een leuke Valentijns post te doen. Hieronder een super mooi rood jurkje van French connection, met gestikte bloemen  die er heel romantisch uit zien.

DID YOU HAD A FUN AND ROMANTIC VALENTINE'S DAY ?

Dress | French commection, 160,- eur
Coat | Asos, 69,- eur
Sunnies | Asos, 16,- eur
Clutch | Asos, 27,- eur
RED ROMANTIC DRESS


...AND TAKE THESE AS YOUR PERFECT RED ACCESSORIE !!

maandag 13 februari 2012

Valentine Feet

Mannen kunnen duizend keer zeggen dat valentijns dag onzin is, maar dat weerhoud ons vrouwen er niet van om het uitbundig te vieren! Vriend of niet, iedereen kan morgen een leuke Valentijnsdag hebben. Trek bijvoorbeeld een mooi vrouwelijk jurkje of iets roods aan. Rood is nu eenmaal de kleur van de liefde, en het is wetenschappelijk bewezen dat vrouwen die rood dragen
1. Sneller aandacht krijgen van andere sexe 
2. Zich vrouwelijker voelen 
3. Een gezondere uitstraling hebben, het rood haalt je huidspigment op waardoor je er frisser en gezonder uitziet!

Morgen op valentijnsdag zelf laat ik je al mijn favoriete rode fashion pieces zien!
Maar vandaag laat ik je deze super lieve hakjes zien van : Vivienne Westwood!

Heart Shoes |Vivienne Westood - Melissa Lady Dragon, 93,- eur



Melissa shoes




Chloe inspired | Little brown bag

CHLOE INSPIRED

Zeg hallo tegen mijn nieuwe tas! Dit is namelijk de tas die ik een week geleden heb gekocht in een opwelling. Mijn oude leren tas ( ook met slotje )  was namelijk: 1. te grooot! 2. verkleurd 3. verslapt 4. het slotje was kapot. 

Mijn nieuwe tasje daarin tegen is eigenlijk precies waar ik naar op zoek was. Een Chloe-achtig tasje. Klinkt vaag, maar het modehuis Chloe heeft ervoor gezorgd dat ik een obsessie ontwikkeld heb voor alles dat: beige en goud is. ( hier zou ik zeker eens over moeten schrijven! )
En ik moest hem wel kopen toen ik erachter kwam dat hij maar 49,95 eur kostte.


Little Lock Bag | Zara, 49,95 eur 
DO YOU LIKE MY NEW BAG?



zaterdag 11 februari 2012

Earrings : pretty purple

Paars is absoluut niet mijn kleur, maar deze swarovski oorbelletjes zijn gewoon te mooi! Perfect bij je leuke lente jurkjes en vrouwen horen ook immers mooie sieraden te dragen : ). ( look a like ) Diamonds are a girls best friend!

Pierced Earrings - Swarovski , 65,- eur





vrijdag 10 februari 2012

Bimba & Lola

Bimba & Lola ( Bimba y Lola ) Is zon super leuke winkel die je helaas niet in Nederland hebt. Ik heb Bimba & Lola ontdekt tijdens een vakantie in Spanje, Cadiz. De winkel lag vol hebbe dingetjes! Gelukkig is er ook een Bimba y Lola webwinkel, zodat ook wij van dit gave merk kunnen bestellen.
Ga naar : http://www.bimbaylola.es/ en selecteer English.
De nieuwe Bimba y Lola campaign looks voor SS 12 zijn net vrijgegeven, and i love it!

Store - Bimba & Lola ( Bimba y Lola - in spanish )

PLEASE TAKE A LOOK AT THEIR WEBSITE! ITS SUCH AN INDIVIDUAL BRAND!



Karen Millen| Yellow lace skirt



























Karen millen is een van de winkels waar ik altijd een kijkje neem als ik in Amsterdam ben. En nu de nieuwe collectie binnen stroomt heb ik alvast mijn favoriete kleding stuk er uit weten te vissen. Namelijk deze gele a lijn rok. Geel is niet echt mijn kleur, en ik weet ook niet of zoiets fels een beetje te combineren valt. Maar geel is in, dus hierbij alvast een mooi GEEL exemplaar!


yellow lace Skirt: Karen Millen

DO YOU LIKE THIS NEW YELLOW TREND THAT IS COMING UP??

donderdag 9 februari 2012

Art: my very own portrait

Mijn zus is super goed in schilderen, en ik vind het dan ook geen wonder dat ze volgend jaar net als ik naar de kunstacademie gaat ( maar dan voor een master schilderen). En ik ben dan ook super blij dat ze me gaat portreteren! Dit is alvast een sneak peek van het schilderij. Het is nog lang niet af, maar zelfs deze opzet vind ik al super gaaf.

MY PORTRAIT! < PAINTED BY MY SISTER


IS IT PRETTY OR PRETTY ? : )

woensdag 8 februari 2012

Outfit | Warm and beige



































Vandaag ben ik samen met mijn vriendin Janneke ( check haar blog hier: jantasie.blogspot.com ) naar buiten geweest voor een kleine outfit shoot. Met als achtergrond: een van de mooiste straatjes van Groningen, en voorbij schaatsende mensen! Daarna gingen we lekker warme choco drinken met een calorie bom van een muffin om weer warm te worden. We hebben er een leuke middag van gemaakt. En alles werd nog leuker, toen we even de Zara in gingen en even onze slag sloegen! Ik kocht een nieuw Camel lederen tas, en mijn vriendin een aztek achtig jurkje en een super stoer chanel look-a-like biker jacket.

WE WILL KEEP YOU UPDATED WITH MORE OUTFITS!

coat - Hugo
cardigan - Zara
silk blouse - Zara
clutch - H&M
trousers - Marc Cain
boots - Ugg Australian
choker - H&M
bracelet - Marc Cain

maandag 6 februari 2012

Pastels : from hair to toe

Sorry. ik kan gewoon niet stoppen met het schrijven over mijn fav trend dit voorjaar: Pastel! Dit keer over...( tromgeroffel) Haar. Pastel haar. Want waarom zou je alleen je kleding beperken tot deze super fleurige trend. Als je ook je kapsel op kan vrolijken met: Zalm roze, mint groen of baby blauw? Super gaaf, maar niet voor mij. ( too pussy! ) en het is niet bepaald goed voor je haar. Maar wie mooi wil zijn moet pijn lijden. ( je haar dan )

ARE YOU BRAVE ENOUGH TO ROCK THOSE PASTEL LOCKS?







zaterdag 4 februari 2012

Golden Wheat Choker

Deze gouden tarwe ketting die dient als choker is super leuk. en zeker als je de prijs weet ( 16,95 eur). Ik ben al een tijdje op zoek naar een leuke subtiele gouden choker.

Choker - Zara , 16,95 eur


Zara: Mint dress

Dit super lieve jurkje heb ik cadeau gekregen van mijn moeder. Hij is heel simpel, met een hoge kraag, en een uitlopende onderkant. Verder heeft ie een super hoog jaren 60 gehalte en een super misselijk makende mint kleur ( maar is nu helemaal in! ) Ik dacht meteen aan de nieuwe Louis Vuitton SS12 collectie, waar mint heel veel in voor kwam. Ik kan niet wachten tot het wat zonniger word zodat ik mijn nieuwe mint jurk aan kan trekken ( met een vestje ). : )

DO YOU LIKE MY TOOTHPASTE MINTY DRESS?

Dress - Zara 39,95,- eur
minty clothes - all Zara

THE DRESS MY MOM BOUGHT FOR ME!

MORE MINTY ZARA STUFF!