dinsdag 31 januari 2012

Zara: White dresses

Dit jurkje ( eerste foto) heb ik vandaag aangeschaft bij de Zara. Het was stervenskoud buiten!, maar toch weerhield het mij niet om een kijkje te nemen bij het zomerse 'new collection' rekje. En Voila, dit jurkje als resultaat. Ik had niks nodig, ik was niet op zoek, maar je weet wel hoe dat gaat : ) . Voordat je het weet sta je weer buiten in de vrieskou, en besef je dat je blijkbaar een jurkje hebt gekocht... maargoed hij is eigenlijk heel leuk! Fris wit, zodat ik er van alles opkan gooien. En met long sleeves, zodat je snel klaar bent, en lekker warm (!). Verder een kwalitatief goede stof, kreukt niet, vervaagd niet, kan je wassen EN stijken.

Dress - Zara, 49,95 eur

MY NEW LITTLE WHITE DRESS!

< This is my new purchase!













donderdag 26 januari 2012

Firenze

Firenze (in NL Florance ) is zon stad waar ik al jaren lang heen wou. 2 Jaar geleden op de terugweg van Rome Zag ik in de verte de koepel van de Duomo ( de bekende witte kerk met gigantische koepel) die echt overal boven uitsteekt. Het is de hoofdstad van de regio Toscane en de provincie Florence en een van de bekendste cultuursteden van Europa. Daarom heb ik besloten om begin deze lente erheen te vliegen! Met een super goed vliegticket via vliegtickets.nl van 180,- eur. Ik kijk vooral uit naar het lekkere Italiaanse eten, de koffie, alle bezienswaardigheden en het winkelen. Firenze is de Leder-stad van de wereld, en dat betekend : Veel mooie tassen! Ik heb super veel zin in de Italiaanse zon en al het mooie van Firenze, ik ben er een week met mijn verjaardag, dus ik ga mezelf een leuk cadeau kopen ; ) !

TELL ME IF YOU KNOW SOME NICE PLACES IN FIRENZE ITALY!


zondag 15 januari 2012

School : Comic

A LITTLE HOME MADE COMIC, SCHOOL SUBJECT; ILLUSTRATION
Comic: handdrawn > Scan > Coloured in Photoshop.

Im not that good with comics, but I did my best! ( PRAYING FOR A GOOD GRADE )



CLICK TO ENLARGE!! . Its in Dutch, sorry : )



zaterdag 14 januari 2012

Marc by Marc Jacobs: Mouse Flats

Deze muizen flatjes zijn van Marc by Marc Jacobs, o.a verkrijgbaar bij de Bonnetrie te Amsterdam, maar nu zijn er na-maak muisjes te koop op www.modemusthaves.com ( zie link). Voor iedereen die geen zin heeft om circa 230 eur uit te geven voor de 'echte' is dit natuurlijk super leuk! De na-maak-muisjes kosten enkel 24,95 eur. Geen idee of dat lekker loopt.. maar je hebt zowiezo een stel eyecatchers aan je voeten hangen.

Mouse Flats : Marc by Marc Jacobs , 230 something eur

THE ORIGINAL MOUSE FLATS ( 230 EUR )
REPLICAS : http://www.modemusthaves.com/schoenen/mouse-flats.html (24,95,- eur )










donderdag 12 januari 2012

Obsession: BEIGE AND YELLOW

Deze super super superrr leuke jurkjes heb ik net gevonden op massimodutti.com. Ik vind ze echt super goed aansluiten op mijn vorige post over de Jill Stuart Collection SS 12!! Deze leuke jaren 60 geïnspireerde jurkjes, lijken zo van Jill Stuarts hand afkomstig te zijn. Ik word er in ieder geval blij van.. en het lijkt erop dat ik voor de lente wat lemonade yellow ga aanschaffen : )

Jill Stuart look-a-like dresses : Massimo Dutti

JOIN THE BEIGE AND YELLOW CLUB!
( WICH IS YOUR FAV ? )











Jill Stuart pretty pastels

Ik ben gek op alle pastelkleurtjes en natuurlijk zacht beige : mijn fav kleur! Ik ben alvast wat inspiratie aan het opdoen voor SS. Ik kan niet wachten als de lente weer begint en alles er weer wat vrolijker uitziet. Hier is alvast de Jill Stuart ss12 collection. Omdat mijn hele garderobe LIGHT-BEIGE ( go beige : )!) slaat, kan ik dit natuurlijk super goed combineren met lemonade yellow of coral reds. Dit is alvast een van mijn vrolijkste inspiratie bronnen voor mijn SS garderobe!

Runway collection: Jill Stuart SS 12

DO YOU LOVE THESE PASTELS AS MUCH AS I DO?




woensdag 11 januari 2012

Massimo Dutti bags

Massimo Dutti heeft nu zijn eerste vestiging in Nederland, namelijk in de pc Hooft straat. Hier kocht ik vorige week de 'Box handbag with jewel clasp' (eerste foto van boven!) Massimo Dutti is voor pc hooft begrippen nog redelijk betaalbaar. Verder zag ik op de webshop nog een paar andere beauties.

bags : Massimo Dutti , www.massimodutti.com


I BOUGHT THIS JEWEL CLASP ONE



THE BLACK VERSION =( LESS CUTE I THINK : )


LEMONADE YELLOW AND NUDE










dinsdag 10 januari 2012

Beautyfull Bags

Sinds mijn tas dit weekend kapot is gegaan MOET ik een nieuwe hebben! Ik had dus zon lichtbruine Hermes-replica.. ( die met het bekende slotje ) , en nu was dat slotje er dus afgekletterd. great. Maar gelukig heb ik al wat mooie tassen tegengekomen. Deze shopper bags zijn allebei van Zara. En ik vind het belangrijk dat een leren tas 'stevig' is , zodat hij niet binnen 2 weken op een verlepte koe lijkt. ook moet je letten op de stiksels : Is de tas dubbelgestikt? Want er is heel wat troep te koop. De lederen tassen heb ik geinspecteerd : > , en APPROVED.

Leather Bags : Zara

THIS ONE IS MY FAV!